Om oss

Företagsadress:

Organisationsnummer:

order@mammuth.se

Mammuth AB

556962-3126

info@mammuth.se

Företagshusvägen 6

Företaget har F-skatt

+46 (0) 733 329831

244 93 Kävlinge - Sverige

 

 

 

 

Mammuth AB är belysningsföretaget med fokus på bl a industriell- och kommersiell belysning. Vi samarbetar även med flera elinstallörer över hela landet. Vi har sedan en tid även utökar vår inriktning med LED armaturer som ger både belysningsfördelar och energibesparing för fastighetsbolag och bostadsrätter.

Förutom flertalet egna agenturer och ett brett leverantörssamarbete erbjuder vi även intressanta designarmaturer från t ex KREON. Vårt stora kontaktnät är både nationellt och internationellt, där vi importerar armaturer direkt från det tillverkande ledet.

Genom detta får vi en större bredd och flexibilitet och därigenom också möjlighet att vara er totala armaturleverantör.

 

Vi är flexibla i vårt tankesätt och håller alltid en öppen och ärlig dialog med er!

 

För oss är kvalité, tillgänglighet och service en självklarhet. Detta strävar vi efter att ha både i våra produkter och i vårt samarbetet med er.

 

Vi lever i en mycket spännande och intressant tid och det händer mycket på tekniksidan, där vi vet att teknikutvecklingen gör användarens vardag enklare.

Även på belysningsfronten ger den relativt nya och uppmärksammade LED-tekniken oss stora fördelar.

 

Med Mammuth´s belysning hjälper vi till att lösa ert behov, samtidigt som vi minskar er energikostnad, förbättrar arbetsmiljön och gemensamt kan vi bidra vi till att förbättra vår globala miljö.

 

Vi hjälper till att förverkliga era tankar, idéer och behov. Vi lovar er förstklassig hjälp.

 

En bra belysning märker man inte av, men en dålig belysning kan ta onödig energi från det som är kärnan i er verksamhet.

 

Vi ser fram emot ett spännande och långsiktigt samarbete tillsammans med er, men varför inte börja med en förutsättningslös dialog!

 

Vi hörs!

 

Fredrik

VD på Mammuth AB – Din Belysningspartner