Sök

Karriär

Stor kunskap och brett kontaktnät finns i Mammuths företagskultur, gemensamt med våra kollegor har vi ett starkt engagemang och brinnande intresse för belysning.

Bli en del av ett team med hög kunskap

Våra medarbetares engagemang, kunskap och genuina intresse för kunder är det som tar oss framåt!

karriär

Belysningsbranschen står i ständig förändring, var med och utvecklas tillsammans med oss!

Vi har personal som arbetar med kunder över hela landet och det som skiljer oss från mängden är vår flexibilitet och förmåga att hitta rätt lösningar till våra kunder. Våra medarbetares engagemang, kunskap och genuina intresse för kunder är det som tar oss framåt.

Stor kunskap och brett kontaktnät finns i Mammuths företagskultur och gemensamt med våra kollegor har vi ett starkt engagemang och brinnande intresse för belysning.

Vi finns i Hög, ett stenkast från E6:an beläget mellan Malmö, Lund och Helsingborg.

Gör karriär hos oss - eller följ vårt arbete

karriär

Våra lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster. Men om du har kunskaper som matchar vårt arbete är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till oss.

Våra nyheter

Läs våra nyheter

Belysningsbranschen står i ständig förändring. Följ våra senaste nyheter och håll dig uppdaterad kring vad som händer.

Våra projekt

Se våra projekt

Vi har haft förmånen att ljussätta en rad olika projekt. Allt från padelhallar, logistikhallar till en av Malmös profilbyggnader – Malmö Live.

Nyhetsbrev

Belysningsbranschen står i ständig förändring. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad med vad som händer här hos oss på Mammuth. Din e-postadress är allt som krävs.