Sök

Om oss

Vi sätter rätt belysning på rätt plats. Med det menar vi skräddarsydda och långsiktiga lösningar med minsta möjliga klimatpåverkan.

Din belysningspartner

Mammuth är ett privatägt och oberoende bolag med säte i Hög i västra Skåne. Bolaget grundades 2014 av Fredrik Nilsson.

Vi har personal som arbetar med kunder över hela landet och det som skiljer oss från mängden är vår flexibilitet och förmåga att hitta rätt lösningar till våra kunder. Våra medarbetares engagemang, kunskap och genuina intresse för kunder är det som tar oss framåt. Vi är inte bundna till inköp från en viss leverantör utan erbjuder de produkter som vi vill rekommendera. Finns det inte en standardprodukt som passar till just ert projekt är vi vana att snabbt modifiera och skräddarsy produkter som passar perfekt till ändamålet. 

Vi har stor kunskap och kontaktnät inom den senaste tekniken, vilket vi på ett kostnadseffektivt sätt ger er möjlighet att ta del av. Vi ser till att alltid hålla armaturer och tillbehör hemma så att ni aldrig behöver oroa er för produktionshinder eller leveranstider.

Vi erbjuder innovativa belysningslösningar för industri, idrottsanläggningar, exteriör och interiör. 

om oss

För en ljus framtid

Vårt arbete är att sätta rätt belysning på rätt plats. Med det menar vi skräddarsydda och långsiktiga lösningar med minsta möjliga klimatpåverkan.

Vi tar ansvar för att minimera vår klimatpåverkan genom noggrant avvägda beslut och kloka ekonomiska prioriteringar som ger ljus även till vår framtid.

Hållbarhet är en mycket viktig del av vårt arbete på Mammuth. Vi arbetar målmedvetet för att bygga en mer hållbar framtid. För oss handlar det om en lång rad livsviktiga frågor. Som en del i vårt hållbarhetsarbete där vi arbetar med FN’s globala mål för hållbar utveckling ställer vi noga krav på våra leverantörer avseende kvalitet, miljö och socialt ansvarstagande.

Våra projekt

Våra projekt

Vi har haft förmånen att ljussätta en rad olika projekt. Allt från padelhallar, logistikhallar till en av Malmös profilbyggnader – Malmö Live.

Våra nyheter

Våra nyheter

Belysningsbranschen står i ständig förändring. Följ våra senaste nyheter och håll dig uppdaterad kring vad som händer.

våra tjänster

Våra tjänster

Vi hjälper er med ljusberäkningar, energikalkyler, finansiering och offererar gärna projekt utifrån handlingar. Varmt välkommen att kontakta oss.

Bli kontaktad av oss

Vill du veta mer om hur vi på Mammuth kan hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss snarast

  Logga in för att läsa mer!

  Är du inte kund? Då blir du det snabbt och enkelt.

  Logga in för att läsa mer!

  Är du inte kund? Då blir du det snabbt och enkelt.

  Glad Påsk

  Önskar Mammuth Dig!

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.