Sök

Nyhetsrum

Välkommen till vårt nyhetsrum. Vi hjälper dig att hålla dig uppdaterad med vad som händer inom belysningsbranschen. Hör gärna av dig till vår presskontakt vid frågor.

Våra senaste nyheter

Här kan du ta del av de senaste nyheterna inom belysningsbranschen.

Är du journalist och har frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta vår pressansvarig Fredrik Nilsson.

Kort om Mammuth
Mammuth är ett privatägt och oberoende bolag med säte i Hög i västra Skåne. Bolaget grundades 2014 av Fredrik Nilsson. Läs mer om oss och våra tjänster här.

Industri

Bättre ljus och lägre kostnader

En industri med inriktning på stålkonstruktioner uppgraderade sin belysning under vintern 2023. Man sänkte sina energikostnader avsevärt samtidigt som ljuset förbättrades oerhört mycket. De äldre

Läs mer »
Allmänt

Idag försvinner kompaktlysrören

Först i tur i utfasningen av lysrör under 2023 står kompaktlysrören. Efter den 24 februari är det inte tillåtet att sätta fler produkter på marknaden.

Läs mer »
Mammuth erbjuder skräddarsydd industribelysning.
Allmänt

17.000.000 armaturer

17 miljoner. Så många armaturer ska bytas inom fem år. Detta med bakgrund av att lysrören försvinner under 2023.Normalt säljs cirka en miljon armaturer per

Läs mer »

Nyhetsbrev

Belysningsbranschen står i ständig förändring. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad med vad som händer här hos oss på Mammuth. Din epostadress är allt som krävs.

Logga in för att läsa mer!

Är du inte kund? Då blir du det snabbt och enkelt.

Logga in för att läsa mer!

Är du inte kund? Då blir du det snabbt och enkelt.

Glad Påsk

Önskar Mammuth Dig!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.