Sök

Belysning för ridhus

Vi erbjuder marknadens bästa LED-belysning för ridhus och ridbanor. 

Enklare, ljusare och mer lönsamt med rätt belysning för ridhus

Med Mammuths belysning gör ni en energibesparing på 60-80%, om ni idag har exempelvis lysrörsarmaturer eller ljuskällor med kvicksilver som bidrar till onödigt höga energikostnader. LED-belysningen ger er en avsevärt kortare återbetalningstid, samtidigt som armaturernas långa livslängd ger er en enklare vardag, oavsett vilken arbetsmiljö det rör sig om. 

Mammuth kan även hjälpa till med finansiering. Med en leasingplan anpassad efter dina besparingar kommer ditt kassaflöde att påverkas positivt redan från första dagen.

Varför ska jag byta belysning i mitt ridhus ?

Från september så kommer de vanligaste ljuskällorna, som exempelvis lysrör, att försvinna från marknaden. Därför bör du planera inför ett belysningsbyte redan nu.
Med ny belysning får du ett ljus som är bättre för både häst och ryttare, för miljön och framförallt för elräkningen.

Ladda ner vår presentation

Vi berättar vad du ska tänka på när du byter belysning och på vilket sätt vi på Mammuth kan hjälpa dig.

Presentationen kan du ladda ner som en PDF här

Konkurrenskraftig och miljövänlig LED-belysning för alla ridverksamheter

Tack vare att dagens LED-teknik lämpar sig särskilt bra för närvarostyrning, då ljuset tänds och släcks omedelbart helt utan förvärmning, kan vi med marknadens bästa armaturer åstadkomma väldigt stora förbättringar när det kommer till belysning och montage för ridanläggningar både inomhus och utomhus. Paddockar, ridhus och stall. Vi erbjuder effektiva armaturer för alla ytor där hästar och ryttare vistas. Till skillnad från produkter som gårdagens lysrör, halogenstrålkastare och andra mer energikrävande ljuskällor, lämpar sig Mammuths belysning till en vardag där både miljö och arbetsmiljö står i fokus.

Även vid drift dygnet runt finns där i varje lokal ständigt utrymmen där ni inte har konstant verksamhet. Mammuths industriarmaturer kan därför enkelt och effektivt styras både med DALI, 1-10 V och tänd/släck. På så sätt får ni optimal LED-belysning för din verksamhet till lägsta möjliga driftskostnad. Med andra ord erbjuder vi en konkurrenskraftig och miljövänlig LED-belysning för alla typer av verksamheter.

Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst samtal kring hur vi kan utrusta er verksamhet med kostnadseffektiv LED-belysning

Bli kontaktad av oss

Vill du veta mer om hur vi på Mammuth får anläggningar att bli upp till 90% mer kostnadseffektiva?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss snarast

  Rätt belysning gör stor skillnad

  I ridhus sitter det ofta lysrör eller äldre armaturer av rund typ.

  Här har du inte bara en stor energitjuv – ljuskällorna fasas också ut med start under 2023.

  Det innebär att du måste byta din belysning oavsett om du vill eller ej.

  Gör dig själv, miljön och dina medryttare en stor tjänst och byt till en bra belysning som dessutom sänker kostnaderna.

  Du kommer att få ett avsevärt bättre ljus i ridhuset med en lägre förbrukning. Ett bättre ljus gör skillnad för både häst och ryttare.

  Behöver ni också utrusta ert ridhus med miljövänlig och energisnål belysning?