Sensorstyrd belysning högt på önskelistan

I en undersökning från SBC kommer sensorstyrd belysning högt upp på önskelistan över trygghetsskapande åtgärder i bostadshus.
Belysning med sensor placerar sig faktiskt högre upp än hjärtstartare.

Enkel åtgärd som skapar stor trygghet

Ingen uppskattar att gå in eller vistas i ett mörkt utrymme. Att skapa trygghet med ljus kan vara kostsamt i äldre belysningsanläggningar. Ofta får man låta flera armaturer stå tända dygnet runt eller så tänder man upp onödigt många med en knapptryckning.
Att byta ut äldre armaturer till nya moderna och smarta är oftast enkelt. Dessutom är återbetalningstiden ganska kort i de flesta fall. Det kan faktiskt vara den mest lönsamma trygghetsinvesteringen ni kan göra.
Utöver att bara tända och släcka bör man välja en armatur där även ljusnivån kan regleras för att på så sätt minimera energiförbrukningen.

En armatur för alla ändamål

Plafonden NOVA från Mammuth är en armatur som uppfyller alla krav man kan ställa på modern belysning för trapphus.
Den kommer med integrerad rörelsesensor och har en inbyggd grundljusfunktion. Det innebär att istället för att släcka helt lyser den med cirka 10 % effekt för att skapa ett tryggt och välkomnande ljus.
Alla funktioner kan enkelt förändras, även efter installationen, utan att det krävs elektriker.

En hållbar investering

Med NOVA gör du en investering som håller länge. Utöver den ökade tryggheten minskar du både underhållskostnader och driftskostnader avsevärt. Du behöver inte längre fundera på att byta ljuskällor eller att belysningen drar mycket ström.
Dessutom är alla delar och komponenter i armaturen utvecklade och dimensionerade för installationer i offentliga miljöer.
Därför kan vi lämna 5 års garanti på armaturen.

Hur kan vi hjälpa dig ?

På Mammuth har vi lång erfarenhet av belysning för BRF:er och bostdsfastigheter. Vi hjälper dig gärna med dina frågor kring belysning.
Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst samtal.
Du når oss enklast på 046-2769505 eller info@mammuth.se

Dela på facebook
Dela på linkedin