Ytterligare en brf byter till ny effektiv belysning från Mammuth

BRF Nordmannen i Lund är en förening bestående av radhus byggda i skiftet mellan 80-tal och 90-tal. Inom området finns 48 stolpar med armaturer. Många av dessa var försedda med kvicksilverljuskälla som inte längre går att köpa. Eftersom armaturerna hade mer än 25 år på nacken konstaterades ganska snabbt att nya armaturer är den bästa lösningen. Valet föll på Terra från Mammuth. Denna modell har en livslängd på mer än 100.000 timmar vilket motsvarar cirka 25 år vid normal drift. Här har vi levererat armaturer med olika ljusspridning beroende på stolpens placering. I gångarna användes en bredstrålande ljusspridning medan rundstrålande valdes vid öppna ytor som exempelvis parkering.
Dessutom har armaturen ett liknande formspråk jämfört med de som satt där tidigare.

Mammuth har här gjort ett helhetsåtagande där vi både demonterat och monterat samt tagit hand om och destruerat avfallet på ett miljöriktigt sätt. Samtidigt bytte vi också stolpinsatser och säkringar i lyktstolparna.

brf Nordmannen kan nu glädjas åt ett bättre ljus, mindre energiförbrukning och framförallt ett minimalt underhåll under hela den långa livslängden.

Hur kan vi hjälpa er förening ?

Mammuth levererar både invändig och utvändig belysning. Vi kan erbjuda helhetslösningar med kompletta installationer och även finansiering.

Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er att få en bättre och mer energieffektiv belysning.

Dela på facebook
Dela på linkedin