Belysning för idrott

Ljuset för alla

Åskådare eller utövare, proffs eller amatör. Oavsett vilket ska prestation och upplevelse inte begränsas av ljuset. Snabba sporter kräver ett bra och jämnt ljus. Dessutom ska ljuset inte upplevas bländande. Mammuths armaturer för idrott lever upp till dessa kriterier.

Ljuset på rätt plats

Ett bra ljus är ett ljus där det ska vara – på rätt plats vid rätt tid. Mammuth erbjuder dig därför armaturer med optik som ser till att ljuset hamnar på banan utan att blända och är förberett för ljusreglering.

Tänt när du vill

Hallar och banor används olika mycket vid olika tidpunkter. Till skillnad från äldre typer av armaturer kan modern belysning från Mammuth tändas och startas om utan någon väntetid. Detta ger stora fördelar för drift och underhåll vars kostnader minskar avsevärt.

Både ute och inne

Våra armaturer för idrott är utvecklade för att fungera lika bra inomhus som utomhus. Det gör att du kan använda dig av samma typ av armatur genomgående i hela ditt projekt. 
Givetvis kan du också får samma typ av styrning till både inom- och utomhusarmaturerna, vilket underlättar för användaren.

Inte bara på banan

Mammuth är en komplett leverantör av belysning och kan vara din totalleverantör när det gäller ljus. Från parkering och entré ända in till dusch och omklädningsrum.

Från projektering till installation

Tack vare vårt breda nätverk kan vi bistå med projektering och installation över hela landet. Till och med finansiering kan vi hjälpa till med. Från idé till driftsatt anläggning är vi med dig hela vägen.

Padelbelysning från Mammuth

Från norr till söder (och även i Danmark och Norge) finns mer än 1000 padelbanor som har belysning från Mammuth.
Istället för att bara berätta hur bra ljuset är, rekommenderar vi dig att besöka en anläggning för att se det med egna ögon. Varför inte passa på att spela också så du får uppleva ljuset mitt i händelsernas centrum. 

Ett urval av dem hittar du på kartan nedan.

Vi har i dagsläget levererat padelbelysning till över 1000 banor och hjälper er gärna med övrig belysning också till er anläggning.

Hör av er till 046-2769505 eller info@mammuth.se, så hjälper vi dig