Sök

Belysning för idrott

Ljuset för alla

Åskådare eller utövare, proffs eller amatör. Oavsett vilket ska prestation och upplevelse inte begränsas av ljuset. Snabba sporter kräver ett bra och jämnt ljus. Dessutom ska ljuset inte upplevas bländande. Mammuths armaturer för idrott lever upp till dessa kriterier.

Ljuset på rätt plats

Ett bra ljus är ett ljus där det ska vara – på rätt plats vid rätt tid. Mammuth erbjuder dig därför armaturer med optik som ser till att ljuset hamnar på banan utan att blända och är förberett för ljusreglering.

Tänt när du vill

Hallar och banor används olika mycket vid olika tidpunkter. Till skillnad från äldre typer av armaturer kan modern belysning från Mammuth tändas och startas om utan någon väntetid. Detta ger stora fördelar för drift och underhåll vars kostnader minskar avsevärt.

Både ute och inne

Våra armaturer för idrott är utvecklade för att fungera lika bra inomhus som utomhus. Det gör att du kan använda dig av samma typ av armatur genomgående i hela ditt projekt. 
Givetvis kan du också får samma typ av styrning till både inom- och utomhusarmaturerna, vilket underlättar för användaren.

Inte bara på banan

Mammuth är en komplett leverantör av belysning och kan vara din totalleverantör när det gäller ljus. Från parkering och entré ända in till dusch och omklädningsrum.

Från projektering till installation

Tack vare vårt breda nätverk kan vi bistå med projektering och installation över hela landet. Till och med finansiering kan vi hjälpa till med. Från idé till driftsatt anläggning är vi med dig hela vägen.

Tennis

Mammuth lyser upp din tennisplan oavsett om det är utomhus eller inomhus. Jämn belysning över hela banan ger dig de bästa förutsättningarna för ett bra spel.

Fotboll

Vi levererar och  installerar belysning för fotbollsplaner på alla nivåer. För seriespel upp t.o.m. division 2 har vi färdiga lösningar inklusive master och installation.

Padel

Med belysning på över 1650 banor är vi ledande på belysning för padel. Oavsett om det gäller takhängt eller stolpmonterat, ute eller inne, så har vi rätt armatur för dig.

Läs mer om belysning för padelbana

Bli kontaktad av oss

Vill du veta mer om hur vi på Mammuth kan hjälpa dig med en bra och energieffektiv belysning för din idrottsanläggning ?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss snarast

  Padelbelysning från Mammuth

  Från norr till söder (och även i Danmark och Norge) finns mer än 1.650 padelbanor som har belysning från Mammuth.
  Istället för att bara berätta hur bra ljuset är, rekommenderar vi dig att besöka en anläggning för att se det med egna ögon. Varför inte passa på att spela också så du får uppleva ljuset mitt i händelsernas centrum. 

  Ett urval av dem hittar du på kartan nedan.

  Läs mer om belysning för padelbanor

  Rekommenderade armaturer

  Vi har i dagsläget levererat padelbelysning till över 1650 banor och hjälper er gärna med övrig belysning också till er anläggning.

  Hör av er till 046-2769505 eller info@mammuth.se, så hjälper vi dig

  Logga in för att läsa mer!

  Är du inte kund? Då blir du det snabbt och enkelt.

  Logga in för att läsa mer!

  Är du inte kund? Då blir du det snabbt och enkelt.

  Glad Påsk

  Önskar Mammuth Dig!

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.