Sök

Mammuth levererar belysning till prestigehall i Norrköping

Trots att man sett många padelhallar stänga det senaste året finns det de som går mot strömmen. NPC i Norrköping är en anläggning som satsar. Man har precis slagit upp portarna till 18 nya högklassiga banor. Thomas Johansson, som är en av personerna i gruppen bakom NPC, säger till Padelfeber att detta är en av top tre hallar i Sverige. Utöver de 18 högklassiga banorna finns här bland annat stora sociala ytor, kontorshotell, konferensrum och relaxavdelning.

För att skapa en framgångsrik padelanläggning med hög klass idag krävs det bra läge, men också bra takhöjd, bra ventilation, bra akustik, och givetvis bra belysning. Just belysningen, tillsammans med ventilation och akustik, är något som NPC själva presenterar som ”högsta klass”.
För att hålla den här höga klassen på belysning är Luna det självklara valet. Då har man en jämn belysning på hela banan utan att riskera att bli bländad.

På Mammuth är vi både stolta, glada och tacksamma att få leverera belysning till en av Sveriges mest heta padelanläggningar.

Klicka här för att läsa mer om belysning för padel

Hur kan vi hjälpa dig ?

Vi på Mammuth finns här för dig. Vi hjälper dig gärna med ljusberäkningar, energikalkyler och belysningsplanering.

Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst samtal.

Du når oss på 046-2769505

Givetvis kan du handla våra produkter online – dygnet runt.

Bli kontaktad av oss

Vill du veta mer om hur vi på Mammuth får anläggningar att bli upp till 90% mer kostnadseffektiva?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss snarast